IGY THE COOK - POPAJ SALATA

POPAJ SALATA


Potrebno je:

500gr bebi spanaća (baby spinach) 400gr pečuraka (mushrooms) 1 limun (lemon) 3 tosta (slices of bread) 200gr majoneza (mayonnaise) 400gr pavlake (sour cream) so i biber (salt and pepper)



Priprema:

Oprati spanać i staviti u činiju u kojoj će biti salata



Iseći crveni luk na rebra



Iseći takođe i pečurke na listiće



Pomešati pavlaku i majonez



Preliti preko sastojaka



Tostirati hleb




Iseći  tostirani hleb na kockice



Staviti u činiju sa ostalim sastojcima



Isecediti sok od pola limuna, ili po ukusu dodati 



Posoliti



Promešati sve sastojke dobro i servirati ohlađenu salatu




VIDEO RECEPT



Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN