IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom



 Potrebno je:

za 4 osobe (for 4 persons) 200gr sojinih šnicli (200gr soy meat) 1 l voda (water) 1 kk vegete (1 tbsp dried vegetables) 1 kg crvenog luka (1 kg red onion) 3-4 čena belog luka (3-4 cloves of garlic) 1 kk aleve dimljene (obične) paprike (1 tbsp smoked paprika) 2 kk senfa (2 tbps mustard) 250 ml ulja (250 ml oil) So (Salt) Biber (Pepper)

Priprema:

U vodu dodajte kašiku vegete


Dodajte sojine snicle i kuvajte dok ne omekšaju


Pripremite marinadu. Dodajte u sud senf


Na rebra seckani crveni luk


Slatka dimljena paprika (može i obična)


Biber


Beli luk


So


Procedite sojine snicle od viška vode


Dodajte šnicle u marindau


Dodajte ulje


Izmešajte sve sastojke. Stavite u frižider 2-12 časova


Izvadite i ispecite šnicle, na srednjoj vatri, i karamelizujte luk.


Servirajte uz pirinač i uživajte u jelu.


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN