IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom
Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom
Potrebno je:
za 4 osobe (for 4 persons)
200gr sojinih šnicli (200gr soy meat)
1 l voda (water)
1 kk vegete (1 tbsp dried vegetables)
1 kg crvenog luka (1 kg red onion)
3-4 čena belog luka (3-4 cloves of garlic)
1 kk aleve dimljene (obične) paprike (1 tbsp smoked paprika)
2 kk senfa (2 tbps mustard)
250 ml ulja (250 ml oil)
So (Salt)
Biber (Pepper)
Priprema:
U vodu dodajte kašiku vegete
Dodajte sojine snicle i kuvajte dok ne omekšaju
Pripremite marinadu. Dodajte u sud senf
Na rebra seckani crveni luk
Slatka dimljena paprika (može i obična)
Biber
Beli luk
So
Procedite sojine snicle od viška vode
Dodajte šnicle u marindau
Dodajte ulje
Izmešajte sve sastojke. Stavite u frižider 2-12 časova
Izvadite i ispecite šnicle, na srednjoj vatri, i karamelizujte luk.
Servirajte uz pirinač i uživajte u jelu.
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар