IGY THE COOK - ŠKARPINA sa pireom od KARFIOLA

Škarpina sa pireom od karfiola


Potrebno je:

600 gr škarpine (600 gr Red Grouper) So (Salt) Maslinovo ulje (Olive oil) 4 čena belog luka (Garlic) Veza peršuna (Parsley) 500 gr karfiola (500 gr cauliflower) 70 gr putera (70 gr Butter) 150 ml neutralne pavlake (150 ml cooking cream) 150 ml supe (150 ml soup)

Priprema:

Pomešati seckani peršun


Beli luk


So


i maslinovo ulje


Preliti ribu tom mešavinom


Poklopiti folijom i peći u rerni 180 c - 60 minuta
Posle toga otklopiti i zapeći 180 c - 10 minuta


Stavite svež ili zamrzunti karfiol u šerpu


Dodajte bujon, koji god da imate


Neutralnu pavlaku


Beli luk


So i biber


Dodajte komad putera


Izmiksujte blenderom dok ne dobijete pire


Servirajte uz čaću belog vina


VIDEO RECEPT


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN