IGY THE COOK - ŠKARPINA sa pireom od KARFIOLA
Škarpina sa pireom od karfiola
Potrebno je:
600 gr škarpine (600 gr Red Grouper)
So (Salt)
Maslinovo ulje (Olive oil)
4 čena belog luka (Garlic)
Veza peršuna (Parsley)
500 gr karfiola (500 gr cauliflower)
70 gr putera (70 gr Butter)
150 ml neutralne pavlake (150 ml cooking cream)
150 ml supe (150 ml soup)
Priprema:
Pomešati seckani peršun
Beli luk
So
i maslinovo ulje
Preliti ribu tom mešavinom
Poklopiti folijom i peći u rerni 180 c - 60 minuta
Posle toga otklopiti i zapeći 180 c - 10 minuta
Posle toga otklopiti i zapeći 180 c - 10 minuta
Stavite svež ili zamrzunti karfiol u šerpu
Dodajte bujon, koji god da imate
Neutralnu pavlaku
Beli luk
So i biber
Dodajte komad putera
Izmiksujte blenderom dok ne dobijete pire
Servirajte uz čaću belog vina
VIDEO RECEPT
Коментари
Постави коментар