IGY THE COOK - Posno - Mrsni Potaž od PEČENE BUNDEVE



Potrebno je: 700 gr bundeve (700 gr Pumpkin) 1 luk (1 onion) 1 jabuka (1 Apple) So (Salt) Bibier (Pepper) Maslinovo ulje (Olive oil) 1 čen belog luka (1 garlic) 500 ml bujona (500 ml Broth) Sirće (Vinegar) 50 gr slanine (50 gr bacon)

Priprema:

Isecite bundevu na kocke


Isecite jabuku na kriške


Isecite luk rebrasto


Stavie u sud za pečenje sve sastojke


Posolite i pobiberite



Dodajte maslinovo ulje


Rukama promešajte


Belom luku isecite vrh i stavite ga u foliju



Dodajte beli luk sa sastojcima


Pecite u rerni na 200C oko 45 min. Na pola pečenja promešajte sastojke


Kada je pečeno stavite sastojke u šerpu. Stavite na vatru



Dodajte bujon


Štapnim mikserom isitnite potaž


Za mrsnu varijantu isecite slaninu


Ispržite je na suvom tiganju


I dodajte u vaš potaž


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN