IGY THE COOK- Šta poznati јedu? - Napoleonova PILETINA MARENGO (brzi ručak!)

 Šta poznati јedu? - Napoleonova PILETINA MARENGO (brzi ručak!)

                                                       Potrebno je

800 gr pilećih bataka
                                                                                  1 luk                                                                         300 gr pečuraka
100 ml belog vina
                                                                                  mast                                                                                    so                                                                                 biber
2 čena belog luka
                                                                        100 ml pileće supe
400 gr paradajz pelata


Priprema:

Ispržite meso, posloite ga, kada je gotovo odložite ga

propržite luk

pečurke

posolite, pobiberite, dodajte belog vina

dodajte bujon

beli luk

i na kraju paradajz pelat

krčkajte 10 minuta i posle vratite meso i prelijte ga



VIDEO RECEPT!!!



Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN