IGY THE COOK- Evo kako da iskoristite MLEVENO MESO za Božanski ručak!

 Evo kako da iskoristite MLEVENO MESO za Božanski ručak!


Potrebno je

500 gr mlevenog mesa 500 gr minced meat so salt biber pepper 1 kk belog luka u prahu 1 tsp garlic powder 2 manja luka 2 smaller onions 1/2 kk kumina 1/2 tbsp cumin 250 ml neutralne pavlake 250 ml cooking cream 150 gr kačkavalja 150 gr cheese 3 čena belog luka 3 cloves of garlic

Priprema:

Pomešati mleveno meso, so, biber


beli luk u prahu


seckani crni luk


malo kumina


staviti u pleh neutralnu pavlaku


formirati ćufte i ubaciti u pleh. Peći na 200 c - 25 - 30 minuta


Napraviti nadev od neutralne pavlake, kačkavalja i belog luka


promešati


preliti preko ćufti


peći još 10-12 minuta na 200 C



VIDEO RECEPT!!!




Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN