IGY THE COOK - PILETINA U BOŽIĆNOM SOSU

PILETINA U BOŽIĆNOM SOSU


Potrebno je:

4 pileća karabatka (4 chicken thights) 1 crni luk (1 onion) 3 čena belog luka (3 gloves of garlic) 300gr spanaća (300gr spinach) 250gr čeri paradajza (250gr cherry tomatoes) 200ml pavlake za kuvanje (200ml cooking cream) 100gr parmezana (100gr paremsano cheese) so i biber (salt and pepper)


Priprema:


Ispržite batake na masi ili ulju



Kada se isprže odložite na toplo mesto


iseckajte crni luk


ispržite na masti u kojoj se pekla piletina


dodajte beli luk i isprzite sa crnim lukom


dodajte opranu blitvu


Iseckajte čeri paradajz Ako nemate može i običan.


Dodajte u tiganj


Sipajte pavlaku za kuvanje


Parmezan


i promešjate sastojke


Vratite meso i sjedinite sve


Servirajte i uživajte  u ukusu


VIDEO RECEPT



Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN