IGY THE COOK - PILETINA U BOŽIĆNOM SOSU
PILETINA U BOŽIĆNOM SOSU
Potrebno je:
4 pileća karabatka (4 chicken thights) 1 crni luk (1 onion) 3 čena belog luka (3 gloves of garlic) 300gr spanaća (300gr spinach) 250gr čeri paradajza (250gr cherry tomatoes) 200ml pavlake za kuvanje (200ml cooking cream) 100gr parmezana (100gr paremsano cheese) so i biber (salt and pepper)
4 pileća karabatka (4 chicken thights) 1 crni luk (1 onion) 3 čena belog luka (3 gloves of garlic) 300gr spanaća (300gr spinach) 250gr čeri paradajza (250gr cherry tomatoes) 200ml pavlake za kuvanje (200ml cooking cream) 100gr parmezana (100gr paremsano cheese) so i biber (salt and pepper)
Priprema:
ispržite na masti u kojoj se pekla piletina
dodajte beli luk i isprzite sa crnim lukom
dodajte opranu blitvu
Iseckajte čeri paradajz Ako nemate može i običan.
Dodajte u tiganj
Sipajte pavlaku za kuvanje
Parmezan
i promešjate sastojke
Vratite meso i sjedinite sve
Servirajte i uživajte u ukusu
VIDEO RECEPT
dodajte beli luk i isprzite sa crnim lukom
dodajte opranu blitvu
Iseckajte čeri paradajz Ako nemate može i običan.
Dodajte u tiganj
Sipajte pavlaku za kuvanje
Parmezan
i promešjate sastojke
Vratite meso i sjedinite sve
Servirajte i uživajte u ukusu
VIDEO RECEPT
Коментари
Постави коментар