Kremasta PILETINA sa pečurkama - (Jednostavno i DECA ga prave!)

Kremasta PILETINA sa pečurkama - (Jednostavno i DECA ga prave!)


Potrebno je: 

600 gr piletine (600 gr chicken) 500 gr pečuraka (mushrooms) 500gr 1 kk timijana (1 tbs thyme) 1 kk ruzmarina (1 tbs rosmery) 1 kk luka u prahu (1 tbs dry onion) 1 kk belog luka u prahu (1 tbsdry garlic) 3 čena belog luka (3 cloves of garlic)
veza peršuna so (salt) biber (pepper) mast (fat) puter (butter)

Priprema:

Pomešajte začine kojima ćete da prelijete meso.
crni luk u prahu, beli luk u prahu, ruzmarin, timijan,so i biber


Stavite preko mesa, sa obe strane




Ispržite meso sa svih strana



odložite meso i dodajte puter u tiganj


dodajte pečurke iseckane na listiće


stavite so i biber


dodajte ruzmarin 


i timijan


seckanog peršuna


na kraju dodajte pavlaku za kuvanje


i parmezan


prokuvajte 5 -10 minuta


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - SOČNA PILETINA U SOSU OD MEDA I PIVA