IGY THE COOK - MANITAROPITA


IGY THE COOK - MANITAROPITA



Potrebno je:
1 lisnato testo
150 gr slanine (najbolje pančete)
400gr šampinjona
200ml slateke pavlake
so
biber


Priprema:

Isecite slaninu na komadiće i propržite je na malo masti.


Isecite sampinjone i ubacite zajedno sa slaninom da se prže dok ne omekšaju.



Dok se slanina i šampinjoni prže, razvucite lisnato testo, na debljinu oko 1cm.


izbušite testo viljuškom da se ne bi podizalo


i stavite u rernu na 200c-10 minuta.
Posle tog vremena, izvadite lisnato testo i stavite preko njega gotovu smesu


Zalite sve pavlakom


i izrendajte sir preko svega


Vratite u rernu na 200c - 20 minuta

















Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN