IGY THE COOK - PASULJ SA REBRIMA

PASULJ SA REBRIMA 


Potrebno je:

500GR PASULJA
600GR SUVIH REBARA
2 VEĆA CRNA LUKA
150GR SLANINE MASNE
5-6 ČENOVA BELOG LUKA
KAŠIKA BRAŠNA
KAŠIKA ALEVE PAPRIKE

Priprema:

Potopite pasulj preko noći


Sledećeg dana isecite crni luk i beli luk



Dodajte u šerpu sa crnim i belim lukom suva rebra i slaninu



Posolite, pobiberite i promešajte sve sastojke u šerpi


kuvajte pasulj oko dva sata, ili dok pasulj ne bude mekan. Napravite zapršku. Tako što ćete rastopiti kašiku masti i ubaciti u to kašiku aleve paprike i kašiku brašna. Dodajte u pasulj i pustite na kipi još 5-10 minuta


Servirajte gotov pasulj i uživajte





Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN