IGY THE COOK - PASULJ SA REBRIMA
PASULJ SA REBRIMA
Potrebno je:
500GR PASULJA
600GR SUVIH REBARA
2 VEĆA CRNA LUKA
150GR SLANINE MASNE
5-6 ČENOVA BELOG LUKA
KAŠIKA BRAŠNA
KAŠIKA ALEVE PAPRIKE
Priprema:
Potopite pasulj preko noći
Sledećeg dana isecite crni luk i beli luk
Dodajte u šerpu sa crnim i belim lukom suva rebra i slaninu
Posolite, pobiberite i promešajte sve sastojke u šerpi
kuvajte pasulj oko dva sata, ili dok pasulj ne bude mekan. Napravite zapršku. Tako što ćete rastopiti kašiku masti i ubaciti u to kašiku aleve paprike i kašiku brašna. Dodajte u pasulj i pustite na kipi još 5-10 minuta
Servirajte gotov pasulj i uživajte
Коментари
Постави коментар