IGY THE COOK -Pikantni PILEĆI GULAŠ (sa suvim šljivama i šampinjonima)

Pikantni PILEĆI GULAŠ (sa suvim šljivama i šampinjonima)


Potrebno je: 

2 luka (2 onions) 500 gr pilećih grudi (500 gr chicken breast) 400 gr šampinjona (400 gr mushrooms) voda (water) 1 sk dimljene mlevene paprike (1 tbsp smoked ground pepper) 1 sk paradajz pirea (1 tbsp tomato puree) malo mlevenog cilija (a bit of chilli) 50 gr suvih šljiva (50 gr dried plums) so i biber (salt and pepper)

Priprema:

Iseći luk na rebarca i propržiti dok ne omekša


Zatim dodati na kocke isečeno meso. Pržiti dok ne porumeni


Dodati šampinjone. I njih kratko propržiti


Naliti vodom i kuvati oko 10 minuta


Posle toga dodati običnu ili dimljenu papriku


Paradjz pire


malo mlevenog čilija


dodati iseckane suve šljive


Posoliti i pobiberiti


Kuvati sve zajedno 30-40 minuta, dok meso ne omekša. Služiti ili uz testeninu ili uz bareni krompir.


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN