IGY THE COOK-SRPSKI doručak na ITALIJANSKI način

 SRPSKI  doručak na ITALIJANSKI način


Potrebno je

150 ml mleka 150 ml milk 10 gr suvog kvasca 10 gr dry yeast oko 150 gr brašna oko 150 gr flour so salt 30 ml ulja 30 ml oil 50 gr slanine 50 gr bacon 3 jaja 3 eggs 50 gr sira 50 gr cheese

Priprema:

Napravite testo. Pomešajte mleko,  brašno , suvi kvasac i so


umesite dobro i ostavite da testo nadodje. oko 45 minuta


slaninu ispržite da bude reš


razvaljajte testo


stavite  u nauljen pleh


napravite mala udubljenja za jaja


stavite jaja u svako udubljenje


okolo stavite slaninu


dodajte rendani kačkavalj


pecite na 200 c - 15 minuta


VIDEO RECEPT!!!



Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN