IGY THE COOK - PILETINA SA 10 VRSTA ZAČINA

PILETINA SA 10 VRSTA ZAČINA


Potrebno je:

3 pileća bataka (Chicken thighs) 1 kk slatke paprike (sweet paprika) 1 kk dimljene paprike (smoked paprika) 1 kk sušene paprike (onion flakes) 1kk beli luk u prahu (garlic powder) 1 kk ruzmarina (rosemary) 1 kk kumina (cumin) 1 kk origana (oregano) half kk cili paprike susene (shili powder) 3 lorbera (bay leaves) so i biber (salt and pepper) 50ml maslinovog ulja (olive oil) 1 limun (lemon)

Priprema:

Iseći pileće batake na cetiri dela


Staviti u dublji sud


Dodati DIMLJENU slatku papriku


Dodati slatku papriku


Staviti sušeni beli luk


Crni luk u komadićima


Origano


Kumin


           Chili paprika


Ruzmarin


Sok od limuna


So i biber



Lorber 3 lista


Maslinovo ulje


Sve dobro rukama promešati


Poklopiti i staviti u frižider 3-24 časa


Poređati u sud za pečenje


Dodati sušeni paradajz


I peći u rerni 45 min - 190C


Služiti i uživati u ukusima


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN