IGY THE COOK - PRŽENICE Hrskave, Slatke, Neodoljive!
PRŽENICE Hrskave, Slatke, Neodoljive!
Potrebno je:
3 jaja (Eggs)
6 parčadi hleba (6 slices Bread) Mleko opciono (Milk otional) 125 + 50 gr putera (Butter) 1+1 SK Šećera (Sugar 1+1 TBSP) Cimet (cinnamon) Vanilin ekstrakt (Vanilla extract) Prezle opciono (Breadcrumbs optional) Med (Honey)
6 parčadi hleba (6 slices Bread) Mleko opciono (Milk otional) 125 + 50 gr putera (Butter) 1+1 SK Šećera (Sugar 1+1 TBSP) Cimet (cinnamon) Vanilin ekstrakt (Vanilla extract) Prezle opciono (Breadcrumbs optional) Med (Honey)
Priprema:
Razbijte jaja u sud
Dodajte mleko
Vanilin ekstrakt
Šećer
Cimet
Promešajte sastojke
U drugi sud dodajte prezle
Šećer
Cimet
Istopljen puter
U tiganj rastopite puter na srednje jakoj temperaturi šporeta
Uvaljajte svaki komad hleba u smesu sa jajima
Potom u smesu sa prezlama
Pržite sa obe strane dok dobro ne porumeni
Služite uz omiljeno voće i sa medom
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар