IGY THE COOK - SANGRIA - Jedina španjolka koju ne smete odbiti!
IGY THE COOK - SANGRIA - Jedina španjolka koju ne smete odbiti!
Staviti u bokal
Iseckati na kružiće pomorandžu
staviti u bokal
Limun takodje na kružiće iseckati
staviti u bokal
Iscediti sok od jednog limuna i jedne pomorandže d
odati sa ostalim sastojcima
Staviti dve kašike šećera
Brendi, viski ili burbon
Izgnječiti malo voće
sipati vino
promešati i staviti u frižider 4-8 sati. Ko voli, kad se služi dodati malo kisele vode
VIDEO RECEPT!!!!
Potrebno je:
750 ml vina
2 kašike šećera
2 limuna (1 sok od limuna)
3 pomorandže (1 sok od pomorandže)
2 jabuke
30 ml brandija
kisela voda po želji
2 kašike šećera
2 limuna (1 sok od limuna)
3 pomorandže (1 sok od pomorandže)
2 jabuke
30 ml brandija
kisela voda po želji
Priprema:
Iseckati jabuke
Staviti u bokal
Iseckati na kružiće pomorandžu
staviti u bokal
Limun takodje na kružiće iseckati
staviti u bokal
Iscediti sok od jednog limuna i jedne pomorandže d
odati sa ostalim sastojcima
Staviti dve kašike šećera
Brendi, viski ili burbon
Izgnječiti malo voće
sipati vino
promešati i staviti u frižider 4-8 sati. Ko voli, kad se služi dodati malo kisele vode
VIDEO RECEPT!!!!
Коментари
Постави коментар