IGY THE COOK - Uskršnja JAGNJETINA za početnike (Brzo,lako, ukusno!)
Uskršnja JAGNJETINA za početnike (Brzo,lako, ukusno!)
Potrebno je:
2 kg jagnjetine (plećka, but...neki omiljeni deo)
2 kašike masti
So po potrebi
Voda 50-100 ml
1 kg krompira
2 kašike masti
So po potrebi
Voda 50-100 ml
1 kg krompira
Priprema:
Uzmite jagnjetinu
Poslolite svih strana. Utrljajte dobro.
Dodajte dve kašike masti i nju namaćite po jagnjetini
Dodajte sa strane malo vode
Pecite sledećim redom
200 C - 45 min - Prelijete malo jagnjetinu - Okrenite (Dodajte krompir)
180 C - 35 min - Prelijte i Okrenite
180 C 40-50 min (Gotovo)
180 C 40-50 min (Gotovo)
Prelijte
Okrenite
Dodajte krompir
Okrenite i prelijte
VIDEO RECEPT
Коментари
Постави коментар