IGY THE COOK - Uskršnja JAGNJETINA za početnike (Brzo,lako, ukusno!)

Uskršnja JAGNJETINA za početnike (Brzo,lako, ukusno!)


Potrebno je:

2 kg jagnjetine (plećka, but...neki omiljeni deo)
2 kašike masti
So po potrebi
Voda 50-100 ml
1 kg krompira

Priprema:

Uzmite jagnjetinu


Poslolite svih strana. Utrljajte dobro.



Dodajte dve kašike masti i nju namaćite po jagnjetini



Dodajte sa strane malo vode


Pecite sledećim redom

200 C - 45 min - Prelijete malo jagnjetinu - Okrenite  (Dodajte krompir)
180 C - 35 min - Prelijte i Okrenite
180 C 40-50 min (Gotovo)


Prelijte


Okrenite


Dodajte krompir


Okrenite i prelijte


VIDEO RECEPT


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN