IGY THE COOK - Punjene PILEĆE rolnice - Rapsodija ukusa iz rerne!
Punjene PILEĆE rolnice - Rapsodija ukusa iz rerne!
Potrebno je:
600 gr pilećih grudi (600 gr chicken breast)
2 kk senfa (2 tsp mustard)
1 čen belog luka (1 clove of galic)
150 gr + 100 gr kačkavalja (150 gr + 100 gr cheese)
200 gr slanine (200 gr bacon)
1 jaje (1 egg)
1 sk kisele pavlake (1 tbsp sour cream)
200 gr pavlake za kuvanje (200 gr cooking cream)
30-50 gr mirodjije (30-50 gr dill)
so (salt)
biber (Pepper)
Priprema:
Pileće grudi istući tučkom za meso pa posuti solju i biberom
Pomešati seckani beli luk i senf
Namazati piletinu senfom
Staviti komade kačkavalja i urolovati
Tako pripremljeno meso uviti u slaninu
Staviti u pleh
Razbiti jedno jaje
kiselu pavlaku
pavlaku za kuvanje
mirodjiju
posloiti, pobiberiti i preliti preko mesa
peći 30 minuta na 200 c.
Izvaditi iz rerne posuti kačkavaljem i dopeći još 10 minuta
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар