IGY THE COOK - Punjene PILEĆE rolnice - Rapsodija ukusa iz rerne!

Punjene PILEĆE rolnice - Rapsodija ukusa iz rerne! 


 Potrebno je: 

600 gr pilećih grudi (600 gr chicken breast) 2 kk senfa (2 tsp mustard) 1 čen belog luka (1 clove of galic) 150 gr + 100 gr kačkavalja (150 gr + 100 gr cheese) 200 gr slanine (200 gr bacon) 1 jaje (1 egg) 1 sk kisele pavlake (1 tbsp sour cream) 200 gr pavlake za kuvanje (200 gr cooking cream) 30-50 gr mirodjije (30-50 gr dill) so (salt) biber (Pepper)

Priprema:

Pileće grudi istući tučkom za meso pa posuti solju i biberom



Pomešati seckani beli luk i senf



Namazati piletinu senfom


Staviti komade kačkavalja i urolovati



Tako pripremljeno meso uviti u slaninu



Staviti u pleh


Razbiti jedno jaje


kiselu pavlaku


pavlaku za kuvanje


mirodjiju


posloiti, pobiberiti i preliti preko mesa


peći 30 minuta na 200 c.
Izvaditi iz rerne posuti kačkavaljem i dopeći još 10 minuta



VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN