IGY THE COOK - Letnja fantazija! -PUNJENE TIKVICE na gurmanski način (bez mesa)

Letnja fantazija! -PUNJENE TIKVICE na gurmanski način (bez mesa)



Potrebno je: 

šolja pirinča (a cup of rice) 2,5 šolje vode (2,5 cup of water) 50 gr suvog grožđa (50 gr raisins) so (salt) 2 tikvice (2 zuchinies) 1 luk (1 onion) 50 gr kikirikija (50 gr peanuts) 1 kk belog luka u prahu (1 tsp garlic powder) 60 gr kačkavalja (60 gr cheese) 50 gr slanine (50 gr bacon)


Priprema:

Napravite pirinač. Dodajte u šerpu pirinač


vodu


suvo grožđe


malo soli. Kuvajte poklopljeno 25-30 minuta


Rasecite tikvice po dužini i izvadite "meso" iz sredine


Posolite ga i ostavite da izađe voda


tikvice stavite u nauljen pleh


izdinstajte luk


dodajte oceđeno "meso" od tikvica


samleven kikiriki


beli luk u prahu


dodajte pirinač


punite tikvice pripremljenom smesom. Pecite  u rerni 30 minuta na 200 C


izvadite tikvice i stavite preko kačkavalj


i slaninu


dopecite još 15 minuta na 200 C


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN