IGY THE COOK - Najslađe SOČIVO sa rebrima i SUVIM ŠLJIVAMA

Najslađe SOČIVO sa rebrima i SUVIM ŠLJIVAMA


Potrebno je: 

500 gr sočiva (500 gr lentils) 500 gr dimljenih svinjskih rebara (500 gr smoked pork ribs) 2 šargarepe (2 carrots) 2 manja luka (2 onions) 50 gr suvih šljiva (50 gr prunes) so (salt) biber (pepper) 1 kk dimljene paprike (1 tsp smoked paprike) 5 čenova belog luka (5 cloves of garlic)
Priprema:

Stavite sočivo u vodu na sat vremena. Zatim procedite.


Za to vreme stavite rerbra u šerpu
, dodajte vodu da ogrezne, poklopite i kuvajte oko sat vremena.



Posle toga dodajte seckati crni luk u šerpu


šargarepu seckanu na kolutiće


suve šljive


sočivo


Posolite, pobiberite i stavite lorberov list


Dodajte dimljenu papriku


Poklopite i kuvajte oko sat vremena


VIDEO RECEPT!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN