IGY THE COOK - Najslađe SOČIVO sa rebrima i SUVIM ŠLJIVAMA
Najslađe SOČIVO sa rebrima i SUVIM ŠLJIVAMA
Potrebno je:
500 gr sočiva (500 gr lentils)
500 gr dimljenih svinjskih rebara (500 gr smoked pork ribs)
2 šargarepe (2 carrots)
2 manja luka (2 onions)
50 gr suvih šljiva (50 gr prunes)
so (salt)
biber (pepper)
1 kk dimljene paprike (1 tsp smoked paprike)
5 čenova belog luka (5 cloves of garlic)
Priprema:
Stavite sočivo u vodu na sat vremena. Zatim procedite.
Za to vreme stavite rerbra u šerpu
, dodajte vodu da ogrezne, poklopite i kuvajte oko sat vremena.
Posle toga dodajte seckati crni luk u šerpu
šargarepu seckanu na kolutiće
suve šljive
sočivo
Posolite, pobiberite i stavite lorberov list
Dodajte dimljenu papriku
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар