IGY THE COOK- Stavio sam POVRĆE i KOBASICU i dobio najukusniji RAŽNJIĆ. (SOS je priča za sebe!)
Stavio sam POVRĆE i KOBASICU i dobio najukusniji RAŽNJIĆ. (SOS je priča za sebe!)
Potrebno je
1 crvena paprika
1 red pepper
1 žuta paprika
1 yellow pepper
1 plavi patlidžan
1 eggplant
1 crveni luk
1 red onion
2 kobasice
2 sausages
1 krompir
1 potatoe
maslinovo ulje
olive oil
so
salt
biber
pepper
italijanska mešavina začina
italian seasoning
100 ml bujona
100 ml broth
Priprema:
Isecite povrće na kockice ili nešto sličnog oblika
i slične veličine
stavite redosledom kojim želite na štapić za ražnjiće
ostatak povrća stavite u nauljen pleh
dodajte preko ražnjiće
posolite, pobiberite i dodajte mešavinu italijanskog začina
preko toga sipajte bujon ili vino
pecite na 180 c -60 minuta poklopljeno i još 15 minuta otklopljeno
Izbledirajte ostatke u plehu i prelijte preko ražnjića
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар