IGY THE COOK- Stavio sam POVRĆE i KOBASICU i dobio najukusniji RAŽNJIĆ. (SOS je priča za sebe!)

 Stavio sam POVRĆE i KOBASICU i dobio najukusniji RAŽNJIĆ. (SOS je priča za sebe!)


Potrebno je

1 crvena paprika 1 red pepper 1 žuta paprika 1 yellow pepper 1 plavi patlidžan 1 eggplant 1 crveni luk 1 red onion 2 kobasice 2 sausages 1 krompir 1 potatoe maslinovo ulje olive oil so salt biber pepper italijanska mešavina začina italian seasoning 100 ml bujona 100 ml broth

Priprema:

Isecite povrće na kockice ili nešto sličnog oblika

i slične veličine

stavite redosledom kojim želite na štapić za ražnjiće


ostatak povrća stavite u nauljen pleh

dodajte preko ražnjiće

posolite, pobiberite i dodajte mešavinu italijanskog začina

preko toga sipajte bujon ili vino

pecite na 180 c -60 minuta poklopljeno i još 15 minuta otklopljeno

Izbledirajte ostatke u plehu i prelijte preko ražnjića



VIDEO RECEPT!!!





Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN