IGY THE COOK -Svečana PILETINA iz rerne | Ručak koji je oduševio goste!
Svečana PILETINA iz rerne | Ručak koji je oduševio goste!
Potrebno je
600 gr pilećih grudi (600 gr chicken breast)
600 ml kisele pavlake (600 ml sour cream)
2-3 veze peršuna (2-3 buckets of parsley)
4-5 čenova belog luka (4-5 cloves of garlic)
2 sk kašike prezli (2 tbsp breadcrumbs)
so (salt)
biber (peper)
50 gr puttera (50 gr butter)
Priprema:
Stavite u sud kiselu pavlaku
dodajte iseckani peršun
beli luk
i dodajte prezle
Posolite i pobiberite i sve to lepo izmešajte
pileći file, uvaljajte u rastopljeni puter
u sud za pečenje prvo dodajte POLA smese sa pavlakom, zatim preko toga meso
pa preostalu polovinu smese
pecite oko 50 minuta na 200c
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар