IGY THE COOK -Svečana PILETINA iz rerne | Ručak koji je oduševio goste!

 Svečana PILETINA iz rerne | Ručak koji je oduševio goste!


Potrebno je

600 gr pilećih grudi (600 gr chicken breast)
600 ml kisele pavlake (600 ml sour cream)
2-3 veze peršuna (2-3 buckets of parsley)
4-5 čenova belog luka (4-5 cloves of garlic)
2 sk kašike prezli (2 tbsp breadcrumbs)
so (salt)
biber (peper)
50 gr puttera (50 gr butter)


Priprema:

Stavite u sud kiselu pavlaku


dodajte iseckani peršun


beli luk


i dodajte prezle


Posolite i pobiberite i sve to lepo izmešajte


pileći file, uvaljajte u rastopljeni puter



u sud za pečenje prvo dodajte POLA smese sa pavlakom, zatim preko toga meso


pa preostalu polovinu smese


pecite oko 50 minuta na 200c 


VIDEO RECEPT!!!



Коментари

Популарни постови са овог блога

IGY THE COOK - Posni Gurmanluk - SOJINE SNICLE sa KARAMELIZOVANIM lukom

IGY THE COOK - NAJUKUSNIJI KOLAČ KOJI NE GOJI (Low Carb)

IGY THE COOK - KROMPIR NA MANASTIRSKI NAČIN