IGY THE COOK - Sočne ŠNICLE u prelepom sosu (beli luk, puter, limun, kisele paprike)
Sočne ŠNICLE u prelepom sosu (beli luk, puter, limun, kisele paprike)
Potrebno je:
prezle (breadcrumbs)
timijan (thyme)
brašno (flour)
2 jaja (2 eggs)
450 gr mesa (450 gr meat)
so (salt)
biber (pepper)
mast (fat)
2 čena belog luka (2 cloves of garlic)
1 limun (one leamon)
kisele paprike (sour pepper)
peršuna (parsley)
Priprema:
Pomešajte u tanjiru prezle i timijan
u drugi tanjir dodajte brašno
u trećem izmutite jaja
posolite i pobiberite meso
spremite sve za pohovanje
uvaljajte prvo u brašno, zatim u jaja, i na kraju u prezle i timijan
pržite na masti
dodajte beli luk u tiganj
malo putera
gotovo meso odložite u tanjir
iscedite limun
dodajte kisele paprike
i na kraju seckan peršun
prelijete sos preko mesa
i servirajte
VIDEO RECEPT!!!
Коментари
Постави коментар